opc_loader

.

.

GoKart MK2 golftrolley

GoKart MK2 manual

699,00

Kleur

transporttas

Parapluhouder

Drinkhouder

36 holes lithiumaccu

Voorraad
Voorraad:
  9  items
Beschrijving

GoKart MK2 elektrische golftrolley.

De GoKart is altijd al een beetje anders geweest. Vanaf het allereerste begin wilden we op een nieuwe manier elektrische trolleys maken. De nieuwste computerontwerptools transformeerden onze krabbels in een elektrische golftrolley die er niet alleen goed uitzag, maar door het gebruik van moderne materialen ook sterk en duurzaam was.

We zetten graag de voordelen/verschillen van de Gokart golftrolleys tegenover de gevestigde orde van de grote golftrolley merken.

  • In 2 slagen opklapbaar.  Gokart: ja. Meeste  andere merken: ja
  • Traploos instelbare snelheid. Gokart: ja.  Meeste  andere merken: nee
  • Plug&play akku (geen draden) Gokart: ja.  Meeste  andere merken: nee
  • Makkelijk achteruit te trekken. Gokart: ja.  Meeste  andere merken: nee
  • Compact opvouwbaar. Gokart: ja. Meeste andere merken: ja en nee
  • Gewicht Gokart 9.8 kg. Meeste andere merken:9.5-9.9 kg.
  • Accu capaciteit meeting op accu. Meeste andere merken: nee.
  • Prijs Gokart met 18 holes accu vanaf € 659,00. Meeste  andere merken: vanaf € 799,00
  • optioneel ook met 36 holes accupakket, meerprijs € 90,00

Ons nieuwe model MK2 zet die traditie voort, maar is geëvolueerd. We hebben een aantal geweldige verbeteringen aangebracht ten opzichte van het origineel. Het eerste dat opvalt, is de slimme nieuwe styling. De GoKart heeft er nog nooit uitgezien als een andere elektrische trolley. Dat is niet veranderd.

Ons unieke gesynchroniseerde vouwframe is behouden, maar we hebben een automatische vergrendeling toegevoegd, dus als je je klaarmaakt, klikt de trolley gewoon op zijn plaats zonder gedoe. We hebben een nieuwe lithiumbatterij ontwikkeld. Hij past erin en maakt verbinding zonder gedoe met afzonderlijke stekkers. U heeft keuze uit een 18 holes (in de praktijk ca, 20-22) of een 36 holes accupakket.

Als je wilt, kun je de GoKart opvouwen met de nieuwe lithiumbatterij op zijn plaats.  De batterij heeft een ingebouwde laadindicator. 

De motor en transmissie zijn nieuw. Ze zijn net zo krachtig, maar we weten zeker dat je zult merken dat de GoKart een van de stilste en soepelst lopende trolleys is die er zijn. 

Er zijn veel andere veranderingen onder de huid van de nieuwe GoKart. Allemaal ontworpen om de trolley nog duurzamer en betrouwbaarder te maken. Eén ding is echter niet veranderd; GoKart is een vertrouwd merk en we zijn nog steeds hetzelfde enthousiaste en toegewijde team, toegewijd om jou de beste elektrische trolley te geven. Als u een GoKart koopt, zorgt u ervoor dat wij jarenlang voor u zorgen.

De GoKart MK2 golftrolley heeft de bediening via een traploze snelheidsregelaar op het handvat met een start/stop knop voor het onthouden van de laatst ingesteld snelheid

Bijzonder is ook dat de trolley vrij makkelijk achteruit getrokken kan worden ondanks dat de motor is ingeschakeld.

Verschil tussen de MK2 en MK2 Automatic is de bediening van de snelheid. Bij de MK2 heb je een traploze snelheidsregelaar (soort van snelheidswieltje) en bij de MK2 Automatic duw je eerst even tegen het handvat en dan gaat de trolley rijden, laat de trolley nu los en hij blijft op die snelheid rijden.

Laatst bekeken items