opc_loader

.

.

Stewartgolf VERTX

Artikelnr: QR-8108-UK/EU

Stewart Golf VERTX Remote

1.899,00 1.699,00 U bespaart: 11%

accu type

Voorraad
Voorraad:
  1  items
Beschrijving

Stewartgolf VERTX (27 Holes)

Introductie van de geheel nieuwe VERTX REMOTE. Met deze nieuwe machine hebben we een enorme sprong gemaakt. Welkom bij de meest intelligente remote trolley ooit, de Remote pioniers Active Terrain Control. Ontworpen voor het extreme, zal de VERTX automatisch reageren op de helling van de baan, waardoor golfers zich kunnen concentreren op hun volgende slag, niet op hun golftas. Ongeacht de uitdaging, de VERTX heeft u gedekt met zijn intelligentie, kracht en stabiliteit.

De nieuwste Remote-technologie biedt golfers nu een hernieuwde vrijheid die ongeëvenaard is door anderen. Met een veilig bereik tot 100 meter zijn de dagen van vastgebonden aan je tas voorbij... Stuur de nieuwe VERTX gewoon naar je volgende slag of tee-box, waardoor spelers energie besparen voor die cruciale momenten op de baan.

Ontworpen met toonaangevende technologie, waaronder regeneratief remmen en een batterij met 27 Holes en binnenkort verkrijgbaar met 45 holes: de VERTX-REMOTE kan precies zijn wat je nodig hebt om je spel te verbeteren.

Laatst bekeken items
1.899,00 1.699,00