opc_loader

.

.

Stewart Golf X-serie accu

Stewart Golf X-serie accu

339,00 319,00 U bespaart: 6%

accu type

Niet op voorraad

Voorraad
Voorraad:
  0  items
Beschrijving

De lithiumbatterij die standaard bij de X7 Lithium, X9 en X10 wordt geleverd, kan worden gebruikt met X-serie trolleys van alle leeftijden.

De Lithium Fosfaat 22Ah kan worden gebruikt in elke X-serie (X1, X3, X5, X7, X9 of X10). Er zijn geen elektronica veranderingen of aanpassingen nodig; u kunt de nieuwe batterij gewoon gaan gebruiken als directe vervanging.

De batterij wordt beschermd door een geavanceerd batterijbeheersysteem (BMS) dat elke cel constant bewaakt om ervoor te zorgen dat de batterij altijd is geoptimaliseerd voor de beste prestaties en levensduur. Hij wordt compleet geleverd met batterijkabel en beschermende neopreen hoes. U zult merken dat de lithiumbatterij wordt geleverd met blauw/zwarte connectoren, terwijl uw trolley mogelijk is uitgerust met rood/zwarte connectoren. Deze wijziging is aangebracht om het belang van het gebruik van de juiste batterijlader bij deze batterij te benadrukken - het gebruik van de verkeerde oplader kan de batterij beschadigen.

WAARSCHUWING:
GEBRUIK GEEN LOODZUURLADER MET DEZE ACCU. GEBRUIK ALLEEN DE JUISTE OPLADER ZOALS GELEVERD DOOR STEWART GOLF. (DE LITHIUMBATTERIJ KAN ALLEEN WORDEN OPGELADEN MET DE BATTERIJLADER MET ZWART/BLAUWE OF ZWART/RODE TORBERRY-CONNECTOREN). BIJ TWIJFEL NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

De oplader is niet inbegrepen, maar kan apart worden aangeschaft.

Stewart Golf 22Ah batterijspecificatie:

Type: LiFePO4 (lithiumfosfaat)
Spanning: 12,8 volt nominaal, 14,4 volt volledig opgeladen
Capaciteit: 22 Ampère uur
Energie: 316 Wattuur
Afmetingen: 188 mm x 160 mm x 75 mm (7,4 "x 6,3" x 2,9")
Gewicht: 2,9 kg (5,7 lb)
Levensduur: meer dan 1000 cycli
Garantie: 2 jaar
Beheer: intern geïntegreerd celbeheersysteem
Verbinding: Torberry/Anderson
Accessoires: Hoogwaardige, zacht aanvoelende beschermingstas

Laatst bekeken items
339,00 319,00