opc_loader

.

.

Stewart Golf winterwielen

Artikelnr: V3-HEDGEHOG-SET-02

Stewart Golf winter wielen

169,00 149,00 U bespaart: 12%
Voorraad
Voorraad:
  3  items
Beschrijving

Stewartgolf Hedgehog winterwielen

Stewart Golf heeft de nieuwe V3-wielset (ontwikkeld in samenwerking met Hedgehog) getest en de resultaten zijn uitstekend. Naast een lager gewicht dan het vorige model hebben we ook het contactoppervlak met de baan verkleind. De wielen zorgen voor een aanzienlijke toename van de tractie, wat op zijn beurt de besturing en de algehele controle verbetert.

Stewart Golf X/F Hedgehog-wielen:
Pakket bevat 2 grote achterwielen.
Geschikt voor Q-serie, X1, X3, X5, X7, X9, X10 en F1 Lithium. Niet geschikt voor X1M of X3M.
X1- en X3-modellen vereisen V3-conversiekit
Achterwielen kunnen eenvoudig worden gemonteerd met het snelontgrendelingsmechanisme, voorwielen moeten worden gemonteerd (instructies meegeleverd)
Duurzame rubberen spikes op de achterwielen
Vermindert schade aan uw golfbaan
Vermijd trolleyverboden in de winter / nat weer (volgens lokale regel)
Verhoog de tractie en stuurprecisie in natte omstandigheden
De ombouwset

De ombouwset bestaat uit vervangende aandrijfhonden voor de achterwielen van de unit. Bestaande X3R-trolleys worden geleverd met een 2-tands aandrijfhond die niet sterk genoeg is om de beweging van de nieuwe wielen te ondersteunen. Deze moeten worden vervangen door de 4 tang-aandrijfhonden die de wielen stevig op hun plaats houden.

De X/F Hedgehog Wheels zijn UITSLUITEND ontworpen voor gebruik in natte weersomstandigheden of op plaatsen waar de grond aanzienlijk meegeeft. Ze zijn specifiek NIET ontworpen voor gebruik het hele jaar door en zullen snel verslijten als ze op harde oppervlakken worden gebruikt.

Laatst bekeken items
169,00 149,00