opc_loader

.

.

Stewart Golf parapluhouder

Artikelnr: UMB-002

Stewart Golf parapluhouder

39,00 37,00 U bespaart: 5%
Voorraad
Voorraad:
  3  items
Beschrijving

Deze parapluhouder is ontworpen voor gebruik met zowel de X-serie elektrische golftrolley (van elke leeftijd) als de F-serie trolley.

Bij gebruik met de F-serie wordt de parapluhouder eenvoudig in de schroefdraadlocatie op het handvat geschroefd.

Voor gebruik met de X1, X3, X5, X7, X9 of X10, plaats de zwarte bal in de middelste balhouder (deze wordt op zijn plaats vastgezet met een steunplaat en schroef). Deze zwarte bal kan te allen tijde op zijn plaats blijven, aangezien hij slechts evenveel ruimte in beslag neemt als een golfbal. Eenmaal op zijn plaats kan de parapluhouder in slechts enkele seconden worden gemonteerd.

Als de paraplu op zijn plaats zit, haak je de elastische lus over de bovenkant van het handvat.

De binnendiameter van de parapluhouder is 40mm en de diepte 130mm. Controleer voordat u bestelt of uw paraplu hierin past.


HOUD ER REKENING MEE DAT:
Deze parapluhouder is niet ontworpen om een ​​paraplu vast te houden terwijl de trolley in beweging is, voor veel gebruikers zal deze inderdaad te laag zijn om dit te bereiken. Het is ontworpen als een plek om een ​​paraplu neer te zetten terwijl je een foto maakt.

Dit is een veiligheidsmaatregel die is ontworpen om de kans te verkleinen dat de trolley onstabiel wordt bij gebruik in winderige omstandigheden, aangezien een afstandsbediening of volgmachine zich op een afstand van de gebruiker kan bevinden wanneer deze in beweging is.

Laatst bekeken items
39,00 37,00