opc_loader

.

.

Motocaddy M5 GPS DHC 2024

Nieuwste Motocaddy M5 GPS DHC 2024

1.499,00

accu type

Voorraad
Voorraad:
  3  items
Beschrijving

NIEUWE M5 GPS DHC elektrische trolley
De bekroonde M5 GPS DHC biedt snelle, nauwkeurige en krachtige GPS via het superresponsieve, kristalheldere 3,5-inch aanraakscherm. Met 40.000 vooraf geladen banen met afstanden tot de voorkant, het midden en de achterkant van de green, essentieel informatie over gevaren, plus positionering van pins via slepen en neerzetten, de M5 GPS DHC zorgt ervoor dat je altijd over de informatie beschikt die nodig is om op je best te spelen. Blijf verbonden met Bluetooth®-aangedreven smartphone-waarschuwingen en supersnelle WIFI-updates, plus volledige mapping via het prestatieplan mobiele upgrade.

Wat is er nieuw voor 2024?
Het nieuwste model uit 2024 bevat een revolutionaire nieuwe CLICK 'N' CONNECT® kabelvrije batterij met automatische ontkoppeling en pop-up oplaadpoort, op auto's geïnspireerde styling, ergonomische handgrepen in nieuwe stijl, opnieuw ontworpen sportieve banden en compatibiliteit met de nieuwe M -Serie Anti-Tip wiel.

Downhill Control-technologie
De bekroonde Motocaddy DHC-technologie regelt automatisch de snelheid van de trolley tijdens het afrijden van heuvels, waardoor golfers volledige handsfree controle behouden. Dit wordt gecombineerd met terreinbanden en een elektronische parkeerrem om de trolley op zijn plaats te houden - bergop of bergaf - terwijl u uw slag speelt. De baanbrekende DHC-technologie wordt nu beschouwd als een essentieel kenmerk voor golfers over de hele wereld, waardoor de prestaties van de trolley worden verbeterd en het plezier wordt vergroot.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items