opc_loader

.

.

WPG 4.0 (waterproof)

WPG 4.0 waterdichte golftas

249,00 189,00 U bespaart: 24%

Kleur

Voorraad
Voorraad:
  13  items
Beschrijving

WPG 4.0 100% waterdichte golftas..

Profiteer nu van extra winter korting op de WPG 4.0 golftas voor slechts € 189,00

De perfecte 100% waterdichte golftas van ons huismerk WPG (Water Proof Golfbag)  Geen marketingkosten, geen importeur kosten waardoor we de WPG golftassen zeer scherp kunnen aanbieden.

Meer dan 1000 golfers gingen U voor en kochten een WPG waterdichte golftas.

KENMERKEN:

  • 100% waterdicht (door ons getest)
  • 14 + 1 extra groot doorlopende clubvakken 
  • 9 ruime (toegankelijke) vakken.
  • 1 groot cooler vak
  • parapluhouder (lus)
  • lichtgewicht slechts 2.8 kg
  • past op elke golftrolley.

Verkrijgbaar in de kleuren combinaties: grijs/rood en grijs/blauw.

Steeds meer golfers kiezen voor een waterdichte golftas. In het Nederlandse klimaat kan je zomaar overvallen worden door een flinke bui en dan is het handig als je een waterdichte golftas op je trolley hebt zitten. Je hoeft dan niet snel die vervelende regencover om je tas te plaatsen maar kan gewoon doorlopen.  Uiteraard moet de topcover wel op je waterdichte golftas zitten want anders wordt nog alles kletsnat.  Waar je rekening mee moet houden is dat de ritsen van de waterdicht golftas fragiler zijn als die van je gewone golftas, gelukkig is hier de laatste jaren veel in ontwikkeld en zijn ze een stuk beter geworden.  

De garantie op waterdichte golftassen is 100%: 1 jaar op de ritsen en 1 jaar op slijtage. Gaat er iets stuk tussen het eerste en tweede jaar dan vergoeden we naar rato. 

Tip!  Kijk regelmatig de shafts van uw colfclubs na op beschadigingen.  Deze kunnen ontstaan door de golftas precies op de plek waar ze uw clubs raken (bovenin dus) Uw clubs bungelen los in de tas en dan zal of de tas devider slijtage plekjes krijgen of de shafts van uw golfclubs.  Geen enkele golftas fabrikant neemt de garantie van uw golfclubs over als ze toch beschadigen. 

Laatst bekeken items
249,00 189,00