opc_loader

.

.

Motocaddy Dry-Series 2024

Motocaddy waterdichte golftassen NEW model 2024

Nu van € 329,00 voor € 289,00 (geen verzendkosten)

We vallen meteen met de deur in huis.  Onze 18 jaar ervaring in verkoop van elektrische golftrolleys en golftassen springen de Motocaddy golftassen wat ons betreft boven de andere merken uit.  Dat wil niet zeggen dat andere merken niet goed zijn maar alleen dat onze ervaringen met dit merk buitengewoon zijn. We nemen even de goed en soepel lopende ritsen, de echt waterdichtheid, het grote apare parapluvak, absoluut de gunstige prijs/kwaliteit verhouding en natuurlijk het "easy-lock" systeem (alleen toepasbaar op de Motocaddy golftrolleys)  Passen op elke (elektrische) golftrolley.

Mooie en duurzame 200 mm-gecoat waterdichte stof, gevulkaniseerde naden en thermo en nylon gecoate ritsen zijn rigoureus getest om er voor te zorgen dat dat de inhoud van de tas droog blijft. Een speciale techniek, ‘zipper-shields’ beschermt de ritsen extra tegen lekken.

De lichtgewicht tas heeft zeven grote vakken inclusief een geïsoleerd vak om spullen koel te houden. Elk vak is makkelijk aangebracht om het makkelijker te maken ballen, kleren en andere spullen te pakken als het weer slecht is.

De geroemde EASILOCK™ technologie is gebruikt om de tas naadloos op de trolley te laten passen. (alleen bij gebruik met een Motocaddy golftrolley) 

Geschikt voor Golfers die een eerste klas waterdichte golftrolley tas willen.

 • 100% waterdicht
 • 14 doorlopende club vakken
 • Apart parapluvak
 • 7 grote vakken met gevulkaniseerde naden
 • Thermo en nylon gecoate ritsen met zogenaamde ‘zipper garages’
 • Incl. waterdichte regenkap
 • Ultra lichtgewicht constructie
 • 9 inch rond met geïntegreerd handvat
 • 14 ‘full-length dividers’
 • Velour bekleed waardevolle spullen pocket
 • Geïntegreerde parapluhouder
 • Geïsoleerd koel vak
 • EASILOCK™ compatibel.

Verkrijgbaar in kleuren combinaties:  grijs/rood, grijs/blauw, grijs/geel en grijs/fuchsia.

Tip!  Kijk regelmatig de shafts van uw colfclubs na op beschadigingen.  Deze kunnen ontstaan door de golftas precies op de plek waar ze uw clubs raken (bovenin dus) Uw clubs bungelen los in de tas en dan zal of de tas devider slijtage plekjes krijgen of de shafts van uw golfclubs.  Geen enkele golftas fabrikant neemt de garantie van uw golfclubs over als ze toch beschadigen. 

329,00 289,00 U bespaart: 12%

Kleur

Voorraad
Voorraad:
  7  items
Beschrijving

Motocaddy waterdichte golftassen met easy-lock system.

Speciaal voor de Motocaddy golftrolleys zijn er bijpassende waterdichte golftassen verkrijgbaar in trendy kleuren.  Deze dry golftassen passen ook op elk ander merk golftrolley echter als u een Motocaddy golftrolley hebt biedt deze golftas extra voordelen.

Samen met state of the art waterproof technologie’ is deze nieuwe Dry-Serie tas gemaakt van scheurbestendig Nylon in combinatie met thermisch gesealde en warmte gelaste naden om te gebruiken onder de meest extreme weersomstandigheden.

Voorzien van een nieuwe styling waaronder de marktleidende Japanse YKK ritsen. Tot de andere kenmerken behoren de 14 tot beneden lopende vakken plus zeven grote makkelijk te openen pockets een scorekaarthouder een multifunctionele haak en een waardevolle spullen compartiment. Een waterdichte regenhoes, Het EASILOCK™ systeem waardoor u de tas zonder onder band op de trolley gemonteerd kan worden en het ook nog onmogelijk maakt dat de tas naar een kant blijft draaien. daarbij is deze tas met zijn gewicht van 2,5KG een echte lichtgewicht.

Geschikt voor: golfers die op zoek zijn naar een eersteklas waterdichte golftas 

Verkrijgbaar in grijs/rood, grijs/blauw, grijs/lime en grijs/fuchsia.

Laatst bekeken items
329,00 289,00