opc_loader

.

.

Stewartgolf Q remote

Stewartgolf Q remote

1.899,00 1.699,00 U bespaart: 11%
accu type
Voorraad
Voorraad:
  2  items
Beschrijving

Stewartgolf Q remote.

Ervaar de ware vrijheid op de golfbaan met Stewartgolf Q serie Remote technologie.
Ons geheel nieuwe vlaggenschipmodel zet de traditie van de bekroonde innovaties van Stewart Golf voort en tilt het naar een hoger niveau met een compacte, next-generation Q serie follow en remote golftrolley.

Ontworpen, ontwikkeld en met de hand gebouwd in het Uk

Q Remote gebruikt een geheel nieuw ontwikkeld chassis gemaakt van microcellulair composietmateriaal en biedt de beste combinatie om golf te spelen door de geavanceerde technologie en een uitzonderlijk ontwerp.


Met afmetingen van slechts 545 mm x 600 mm x 318 mm is de Q remote de meest compacte remote golftrolley op de markt. Het gewicht incl. wielen zonder accu is 14 kg.  Dit gewicht geeft veel stabiliteit aan de trolley in de baan tegen omvallen.
De overgang van opgevouwen toestand naar speelklaar duurt slechts enkele seconden en de Q Follow kan worden opgevouwen met ingebouwde batterij.

Dankzij de geïntegreerde draagbeugel kan de compacte Q remote eenvoudig met één hand worden opgepakt.
Hij kan rechtop op alle 4 de wielen staan ​​of met de voorkant naar beneden, waardoor hij in bijna elke auto past en zo weinig mogelijk ruimte inneemt in uw garage.

Automatisch intrekkend stabilisatorwiel

Twee voorwielen met dubbele kogellagers zorgen ervoor dat de Q remote veilig bergopwaarts kan blijven rijden. Dit is vooral handig bij het gebruik van de Q remote.
De stabilisatorstang is een integraal onderdeel van het chassis. Hij kan automatisch worden in- en uitgeklapt dankzij een gepatenteerde tandwielverbinding, zodat de stabiliteit op de golfbaan altijd is gegarandeerd.

Oplaadbare Bluetooth-handset

Alle functies worden bediend via de oplaadbare handset. Beweeg de Q remote links, rechts, vooruit en achteruit met de pijltjestoetsen, stop hem op twee verschillende manieren en bepaal je eigen looptempo met de cruise control knoppen. 

Het geheel nieuwe EcoDrive motorontwerp is geoptimaliseerd voor maximale efficiëntie bij stapvoets rijden , wat betekent dat u meer vermogen haalt uit hetzelfde batterijformaat.

SmartPower batterij gebaseerd op het "plug and play" principe

De geheel nieuwe 30Ah SmartPower-batterij voedt de Q remote 36 holes gegarandeerd, zelfs op de moeilijkste banen.
Met een gratis smartphone-app (voor Apple & Android-apparaten) kun je op elk moment de batterijcapaciteit nauwkeurig volgen. De app kan de batterij uitlezen tijdens gebruik, bij het in- of uitschakelen van de trolley en ook tijdens het laadproces.

Scorekaart & potloodhouder

Met de geïntegreerde houder zijn je scorecard en potlood altijd precies daar waar je ze nodig hebt. De magnetische sluiting zorgt ervoor dat beide beschermd zijn tegen de elementen.

Aan vier handige accessoirepunten kun je verschillende Stewart Golf-producten bevestigen, zoals de geïsoleerde bekerhouder, om je ronde net iets comfortabeler te maken.

Parapluhouderbevestiging

Een toegankelijk bevestigingspunt waar je de parapluhouder snel op de golfbaan kunt schroeven. Perfect om je paraplu vast te houden tijdens een rondje hardlopen.

Zachte handgreep en handsethouder

Ontworpen voor maximale grip en comfort, heeft de Q remote twee soft-touch handgrepen voor wanneer u het apparaat handmatig moet bedienen.
Er is een plek om je handheld-apparaat gemakkelijk aan te bevestigen als je gaat draaien.

Laatst bekeken items
1.899,00 1.699,00